Apapun Soal Surabaya, Tuku Mie!

Ceritane waktu iku Paimo gak digawekno panganan karo Emak'e gara-gara elpiji nang omah didol karo Paimo, akhire Paimo budal nang warunge Supri niat katene tuku panganan !
*nang warunge Supri*
+ Paimo : *bengok-bengok karo nyekeli weteng* pri supri, wetengku luweh pri ! *wetenge onok suarane dangdutan*
- Supri : yo gak ngurus COK, lah mok kiro aku bapakmu tah ?
+ Paimo : yowes pri, aku gawekno ind*mie godhok siji yo !
- Supri : sektalah, masalahe koen duwe duwek gak COK ?
Paimo : yo duwe lah COK, ojok ngenyek your face ! *masang rai mlete*
Supri : wah yo iki, tapi dungaren koen duwe duwek su, emange koen gowo duwek piro ?
Paimo : sewu pri !
- Supri : your mother is striker (makmu penyerang), duwek sewu digawe tuku mie yo entok bungkuse thok COK !
+ Paimo : ayo talah pri, koen lak CS ku seh *motone ketip-ketip koyok bencong waru*
- Supri : yowes COK sakno aku ndelok praenmu koyok uwong susah, soale your face like a monkey albino (raimu koyok anoman) !
+ Paimo : yo ngono loh pri ! *ngguyu cengengesan*
*sakjam sakwise*
+ Paimo : *bengok-bengok* JANCOK mieku endi pri, suwene selak mengkeret wetengku su !
- Supri : iki loh COK mie mu, sepurane tak tinggal umbah-umbah disek iki mau ! *mie'ne puanas sampek kebul-kebul*
+ Paimo : koen iku kebacut COK karo konco dewe, nang bungkuse onok gambar mie, endog karo ayam. Terus opo iki COK, mek mie thok ngene pri ? *ngomong karo idune muncrat kabeh*
- Supri : Gatelisasi, iku mek gambare thok COK. Wes ndang panganen mie mu, selak tak guyangno your head ! *muntab*
+ Paimo : iyo-iyo pri ! slrup... slrup... JANCOK panas COK, cangkemku nyonyor pri ! *lambene karo mecucu langsung mlayu gak mbayar*
- Supri : JANCOK Gatelisasi, mangan gak mbayar maneh uwong iki ! *langsung mlayu ngantemi bakul eskrim*

Comments